Pure jobs voor jou 😍

Onze HR Consultants staan klaar om jullie te begeleiden naar een vaste job. Hieronder kan je een overzicht vinden van vacatures met een vast contract. We brengen jou direct in contact met jouw mogelijks toekomstige werkgever!
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Een woordje over ons 😉

Wij zijn Pure Experts in HR consultancy, rekrutering en employer branding.

Rekruteren

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers, maar weet je naast de klassieke manieren niet goed hoe en waar te beginnen? Ben je het zat om tienduizenden euro's uit te geven zonder resultaat? Dan is het tijd voor de PURE aanpak.

HR consultancy

Outsourcing van onze HR-experten biedt een sluitend antwoord wanneer je onderneming de handen vol heeft of de nodige expertise ontbreekt in allerhande HR-taken. Door onze kennis, authentieke drive en flexibiliteit zijn wij op korte termijn inzetbaar en een directe meerwaarde voor jullie HR-afdeling, we geven graag onze kennis intern door.

Employer branding

Wij brengen jouw werkgeversmerk volledig tot leven.

Medewerkers 16
Opgericht in 2018

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?