Fly with us.

To your next dreamjob.

PURE JOBS

Als Talent Acquisition Experts werken wij exclusief voor een selectie bedrijven als hun HROfficers. Wij zijn Puur de match tussen jou en jouw toekomstige werkgever.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

OVER PUUR HR

Wij zijn Pure Experts in Talent Acquisition, Payroll en alle andere taken in Hard en Soft HR

Rekruteren

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers, maar weet je naast de klassieke manieren niet goed hoe en waar te beginnen? Ben je het zat om tienduizenden euro's uit te geven zonder resultaat? Dan is het tijd voor de PURE aanpak.

OUTSOURCING

Outsourcing van onze HR-experten biedt een sluitend antwoord wanneer je onderneming de handen vol heeft of de nodige expertise ontbreekt in allerhande HR-taken. Door onze kennis, authentieke drive en flexibiliteit zijn wij op korte termijn inzetbaar en een directe meerwaarde voor jullie HR-afdeling, we geven graag onze kennis intern door.

... EN TRAINING

“Leren is investeren in jezelf”

Ons team

We zijn ervaren HR medewerkers. We kennen alle knepen van het vak en zetten onze tanden in elk project. Van Soft to hard HR en de employer branding daarvoor nodig.

  Inge Huylebroeck

  HR KRAK EN Ondernemer

  Sofie Hellinckx

  HR KRAK en Ondernemer

  Aline Tilleman

  HR KRAK

  Ode De Brabandere

  HR KRAK

  Nore Vermeir

  HR KRAK

  Lauren Uyttendaele

  HR KRAK

  Jennifer Grijspeert

  HR Krak

  Marlies Vercamer

  HR KRAK

  Kim Verberckt

  HR KRAK

  Joke Van Ransbeeck

  HR KRAK

  Evelyne De Wael

  HR KRAK

PURE EXPERTISE

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Medewerkers 12
Opgericht in 2018

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier