Fly with us.

To your next dreamjob.

PURE JOBS

Als Talent Acquisition Experts werken wij exclusief voor een selectie bedrijven als hun HROfficers. Wij zijn Puur de match tussen jou en jouw toekomstige werkgever.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

OVER PUUR HR

Wij zijn Pure Experts in Talent Acquisition, Payroll en alle andere taken in Hard en Soft HR

Rekruteren

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers, maar weet je naast de klassieke manieren niet goed hoe en waar te beginnen? Ben je het zat om tienduizenden euro's uit te geven zonder resultaat? Dan is het tijd voor de PURE aanpak.

OUTSOURCING

Outsourcing van onze HR-experten biedt een sluitend antwoord wanneer je onderneming de handen vol heeft of de nodige expertise ontbreekt in allerhande HR-taken. Door onze kennis, authentieke drive en flexibiliteit zijn wij op korte termijn inzetbaar en een directe meerwaarde voor jullie HR-afdeling, we geven graag onze kennis intern door.

... EN TRAINING

“Leren is investeren in jezelf”

Ons team

We zijn ervaren HR medewerkers. We kennen alle knepen van het vak en zetten onze tanden in elk project. Van Soft to hard HR en de employer branding daarvoor nodig.

  Inge Huylebroeck

  HR KRAK EN Ondernemer

  Vanuit mijn passie voor HR ben ik PUUR gestart. Dit omdat ik slechts een klein deel van HR in een vorige carrière had gezien, nl. de selectie en rekrutering en alles wat daarbij komt. Ik beheers een zeer grote kennis van het sociaal juridische, het werken in verschillende loonpaketten (Sd Worx, Group S, Partena, Acerta) en tijdsregistratiesystemen.

  Ode De Brabandere

  HR KRAK

  Ik word heel graag ingezet als HR Officer in een HR team dat tijdelijk ondersteuning kan gebruiken. Verder help ik ook graag vanop afstand mee via eigen connecties en rekruteringskanalen vacatures invullen. Dit steeds op een transparante en authentieke manier. Tenslotte ben ik een krak in het geven van sollicitatietraining om kandidaten goed voor te bereiden op sollicitatiegesprekken.

  Sofie Hellinckx

  HR KRAK en Ondernemer

  Mijn grootste ervaring situeert zich in de rekrutering van blue en white collars, meer specifiek in volgende sectoren: retail/logistics, technics, production en sales. Daarnaast ben heb ik ook ervaring met de verloning binnen Acerta en Partena en heb ik een zeer uitgebreide know how van alle sociaal juridische topics binnen HR. Ik functioneer goed in een stressvolle omgeving en werk mijn deadlines steeds heel stipt af. Administratief ben ik heel nauwkeurig en ben ik een snelle leerling. Kortom, ik ben een gepassioneerde HR expert in hart en nieren.

  Jeroen Scheiris

  HR KRAK

  Als expert in selectie en rekrutering heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd binnen de uitzendwereld. Ik sta klaar voor bedrijven om hun HR –en rekruteringsbeleid nieuwe energie in te blazen. Ik denk oplossingsgericht, positief en vooral budgetair mee met een bedrijf. Ik werk graag op een pro-actieve en nauwkeurige manier en blijf steeds alert voor nieuwe ontwikkelingen door mijn zin om bij te leren. Ik beschik over een Black Belt Social Talents in E-recruitment. Daardoor word ik heel graag ingezet op online recruitment en social media advertisement. Verder heb ik een zeer uitgebreide know how van alle sociaal juridische topics binnen HR.

  Evi Opsomer

  HR KRAK en Ondernemer

  Gebeten door HR – en alles wat daarbij komt kijken – kan ik terugblikken op reeds een tiental jaar ervaring in de uitzendsector, dit van consulent tot kantoorverantwoordelijke.. Ik vind mijn uitdaging in het afhandelen van een correcte en nauwkeurige administratie, het vinden van die ene ‘witte raaf’ geeft me nog steeds een kick en ik hou er van om mijn kennis en ervaring te delen en op die manier adviserend te gaan werken. Verder heb ik een zeer uitgebreide know how van alle sociaal juridische topics binnen HR en heb ik ervaring in het payrollsysteem van Securex en Group S inzake verloning van zowel blue als white collars. Met veel enthousiasme sta ik te trappelen van ongeduld om u te helpen met elke HR gerelateerde vraag of project, dit kan zowel vanop afstand of inhouse voor één of meerdere dagen. Getekend, uw HR Expert.

  Aline Tilleman

  HR KRAK

  Negen jaar lang heb ik vol passie, goesting en tonnen positivisme ervaring gesprokkeld binnen HR en Payroll. Vandaag ben ik klaar om mijn kennis en ervaring met de glimlach door te geven. Doordat ik met zoveel bedrijven in aanraking kwam heb ik ontzettend veel kennis opgedaan rond diverse sociaal juridische topics. Na een eerste ervaring als interne HR payroll adviseur, waar ik verantwoordelijk was voor de verloning van zowel arbeiders als bedienden, word ik nu heel graag ingezet bij bedrijven om hun volledige HR flow en payrollgebeuren in goede banen te leiden.

  Nore Vermeir

  HR KRAK

  Als ervaren recruiter met een passie voor alles wat met HR te maken heeft heb ik de stap gezet naar PUUR. Klanten in exclusiviteit helpen van A tot Z in hun zoektocht naar geschikt personeel is hetgeen ik het liefste doe. Ik haal mijn kick uit SEO proof vacaturesteksten opmaken, publiceren en opvolgen van de vacature tot het zelf actief searchen en op zoek gaan naar die juiste match. Hoe technischer de vacature hoe liever ik het heb. Als ik dan die ingenieur, onderhoudstechnieker of technisch tekenaar vind, daar haal ik voldoening uit. Verder ben ik zeer sterk analytisch en hou er een stevig werktempo op na. Klanten kunnen rekenen op korte communicatielijnen en relevante updates.

  Lauren Uyttendaele

  HR KRAK

  Als ervaren recruiter van zowel blue als white collar profielen, haal ik iedere dag een kick uit m’n job. Na mijn rol als consultant en office manager in de uitzendsector was het tijd voor een volgende stap. Bij Puur HR zette ik de stap om klanten projectmatig te ondersteunen in hun zoektocht naar kwalitaitef personeel. Mijn efficiënte, digitale rekrutering skills gecombineerd met een vlotte babbel en pen zorgen voor een absolute meerwaarde. Tijdens mijn recruitment opdrachten ben ik actief met social media, digital design en employer branding. Ik hou onder meer van hippe – maar ook wel SEO proof – vacatureteksten. Kortom ik krijg een echte boost zodra ik de match heb gevonden. Ze noemen wij wel eens een rasechte go-getter! Naast m’n passie voor rekruteren kan je me ook regelmatig in m’n dansschool terugvinden, waar ik mijn energie ’s avonds kwijt kan.

  Jennifer Grijspeert

  HR Krak

  Ik ben een expert in het rekruteren en selecteren van allerhande arbeidersprofielen, maar ook voor bediendenprofielen kan je bij mij terecht. Ik heb een sterke liefde voor preventie en veiligheid en bezit dan ook het attest van preventieadviseur niveau 3.Daarnaast heb ik mijn eerste stappen gezet op een payrolldienst, dus hiervoor kunnen jullie mij ook zeker inschakelen. Kortom, ik ben allround inzetbaar en mijn gevoel voor humor en positivisme krijg je er gratis bij.

PURE EXPERTISE

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Medewerkers 8
Opgericht in 2018

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz