Dossierbeheerder

in Kortrijk

Solliciteer eenvoudig in enkele seconden via de button "solliciteren".

CV niet bij de hand? Geen erg, we contacteren je om alles even te overlopen!

Puur HR is geen selectiekantoor. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten. Jobs met vast contract onbepaalde duur.

http://www.puurhr.be

We zijn op zoek naar een dossierbeheerder voor boekhoudkantoor Van As te Kortrijk.

Wil je terechtkomen als dossierbeheerder in een sterk uitgegroeid familiebedrijf te Kortrijk?
Een bedrijf dat waakzaam is voor de work-life balance door een extra-lange middagpauze op donderdag om te sporten?
Maak dan kennis met onze vacature als accountant/dossierbeheerder te Kortrijk.

Als dossierbeheerder/accountant in ons zeer modern kantoor ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en fiscaal dossier van je eigen klanten.
Je komt in een team terecht van gedreven boekhouders. Verder hebben we ook een afdeling te Roeselare. De tewerkstellingsplaats is in Kortrijk.
Je kan rekenen op een ervaren en enthousiast team om je te ondersteunen.

Als accountant/dossierbeheerder heb je volgende uitdagingen binnen je afwisselend takenpakket:

 • Je krijgt een eigen klantenportefeuille toegewezen die je zelfstandig van A tot Z opvolgt. Je functioneert als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon.

 • Als accountant heb je een sterke adviserende rol naar je klanten toe. Om deze rol kwalitatief te kunnen uitoefenen krijg je van ons voldoende begeleiding door middel van opleidingen en coaching on the job. Jij bent onze ambassadeur.

 • Je kickt op deadlines, yes we did it! De fiscale aangiftes en controles verlopen hierdoor steeds vlot.

 • Grenzen verleggen? Oh ja, ook bij ons is dit mogelijk. Door je kennis en enthousiasme zorg je voor knappe teamresultaten. #dreamteam

 • Klantenbinding: je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten en bouwt een vertrouwensband met hen op.

 • Ambitie? Dit wordt zeker aangemoedigd! Heb je al enige ervaring? Dan kan je als teamleader enkele collega's aansturen!

Wat wordt er van jou als accountant verwacht?

Het team is reeds ongeduldig om de nieuwe accountant, of liever gezegd collega, te verwelkomen.
We zoeken een gedreven en enthousiaste collega die past binnen onze warme familiale werkomgeving.

Wat heb je nog nodig om in aanmerking te komen voor onze vacature buiten een goed humeur (en wat humor)?

 • Een bachelor Accountancy/Fiscaliteit of master in financiële richting is top. Heb je dit niet? Maar je hebt wel enkele jaren relevante ervaring als accountancy/fiscaliteit? Ook goed! Vatte je al een IAB-stage aan? Dan ben je in een mooie startpositie.

 • Je bent competitief en resultaatgericht.

 • Je denkt en handelt klantgericht.

 • Op vlak van communiceren weten andere je te omschrijven als een vlot persoon.

 • De "zin" om deel uit te maken van een écht team.

Wat bieden wij jou aan ?

Wij houden ook graag rekening met jouw wishlist!

Uiteraard krijg je bij ons een competitief loon aangeboden aangevuld met maaltijdcheques, een netto onkostenvergoeding en na enkele jaren ervaring een leuke bedrijfswagen.
Flexibiliteit blijft niet ongezien. Overuren worden correct uitbetaald en door ons 40-urenstelsel heb je recht op 12 extra vakantiedagen.

Scoor je als eens graag buiten de werkuren? Dan krijg je bij ons de kans om elk jaar naar een voetbalmatch in Europa te gaan naar keuze, leuke (city)trip hé? Je kan ook een jaarabonnement scoren bij KVK Kortrijk.
Sporten kan bij ons tijdens de extra-lange middagpauze op donderdag (2 uur) en na een frisse douche ben je klaar om met een frisse geest terug aan de slag te gaan.

Teamsfeer is heel belangrijk. We gaan met kerst elk jaar samen gaan eten, daarnaast hebben we nog een leuk personeelsfeest. We zijn fan van escape-rooms, maar wel in combinatie met een glas wijn en goede hap.

Tot slot moedigen wij levenslang leren aan. We steunen dan ook het Vlaams opleidingsverlof of het volgen van opleidingen.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier