Freelance vertegenwoordiger

in Ninove

Solliciteer eenvoudig in enkele seconden via de button "solliciteren".

CV niet bij de hand? Geen erg, we contacteren je om alles even te overlopen!

Puur HR is geen selectiekantoor. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten. Jobs met vast contract onbepaalde duur.

http://www.puurhr.be

Onze klant Alfasun is een bedrijf dat reeds 12 jaar gespecialiseerd is in de installatie van fotovoltaïsche panelen en is gevestigd te Ninove. Door hun snelle groei zijn ze op zoek naar een freelance sales representative voor de ontwikkeling van Wallonië verder te vergroten. Daarbij zal je aangestuurd en begeleid worden door onze sales manager die verantwoordelijk is voor Wallonië. Momenteel bestaat ons team uit 13 medewerkers, ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Uw verantwoordelijkheden:

Als hernieuwbare energieconsultant in uw regio, maakt u meerdere afspraken per dag met verschillende prospecten (waarvan wij u de contactgegevens bezorgen) en die u ter plaatse zal bezoeken om samen met hen hun installatieproject voor fotovoltaïsche panelen zo goed mogelijk te bestuderen.

Op basis van deze studie stelt u een offerte op die u aan hen overmaakt met behulp van de tools die wij u ter beschikking stellen en zorgt u voor de opvolging ervan.

Op deze manier ontwikkelt u een langdurige samenwerking met uw klanten.

Wat verwachten we van onze toekomstige sales representative?

Gewenst profiel:

 • Je bent zelfstandige in hoofdberoep

 •  Je bent georganiseerd en onafhankelijk in hart en nieren, je hebt een ondernemende geest.

 •  Idealiter bent u bekend met het product, heeft u ervaring als technicus of bent u al actief geweest in de betreffende sector, maar dit is niet essentieel.

 •  Je bent overtuigend en bent in staat om, dankzij je analytische geest, de behoeften van de klant zo goed mogelijk in kaart te brengen om zo aangepaste oplossingen voor te stellen.

 •  U hebt een echt communicatietalent, kunt uw gesprekspartner overtuigen en tegelijkertijd een klimaat van vertrouwen scheppen dat overeenkomt met de bedrijfsfilosofie en bent u in staat om de opvolging van de na verkoop te verzekeren.

 •  Je bent flexibel naar reistijd toe.  Tussen twee klanten zit soms wel wat reistijd. Ons hoofdkantoor is ook gevestigd in Ninove.

 •  Kennis van het Nederlands en beheersing van de computer management tools die gebruikt worden om een schatting te maken (CRM type) is een pluspunt.

 •  Aangezien je vooral Franstalige klanten zal bezoeken, spreek je zeer goed Frans.

 •  Je bent in het bezit van een voertuig en hebt een rijbewijs.

 

Je mag rekenen op een sterk aanbod!

Aanbod:

 •  Wij bieden je de mogelijkheid om in een aangename werkomgeving te werken binnen een ervaren en groeiend bedrijf met een groot marktaandeel in Vlaanderen.

 •  Volledige verkoop- en product training.

 •  Beschikbaarheid van alle IT-tools, management- en offerteprogramma's.

 •  Aanlevering van leads (gekwalificeerde prospecten) die onmiddellijk in jouw agenda gepland worden

 •  Permanente ondersteuning en coaching door je manager en enthousiaste collega's van verschillende afdelingen.

 •  Een belangrijke rol binnen een bedrijf dat actief is in een groeiende markt.

 •  In ruil voor uw ervaring en volgens uw engagement kunt u een zeer aantrekkelijk en progressief salaris verwachten op basis van commissies die worden vastgesteld op basis van uw verkoopresultaten voor deze voltijdse functie (40H) .

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier