Onderhoudsmecanicien Dagploeg

in Gent

Welkom bij de jobsite van PUUR HR. Wij zijn freelance recruiters die rechtstreeks in opdracht van bedrijven werken. Je hebt de garantie op onmiddellijke vaste indiensttreding. Wij zijn geen interim- noch selectiekantoor, wij werken als het verlengstuk van de HR afdeling van een bedrijf.

Naar ervaring toe zijn wij allemaal Senior profielen met elk meer dan 10 jaar ervaring.

http://www.puurhr.be

Wij gaan op zoek naar een onderhoudsmecanicien

Een greep uit het afwisselende takenpakket:

 • We bieden je een breed gamma aan technische uitdagingen voor het preventief en correctief onderhoud op draaiende machines. Dit kan bestaan uit pompen, compressoren, kogelafsluiters en andere fijnmechanische opdrachten.

 • Occasioneel kan het wel eens voorkomen dat er een draai- of freeswerk dient uitgevoerd te worden.

 • Veel machines bevatten kostbare en fragiele onderdelen, dus een vaste hand en een 'first time right' mentaliteit zijn eigen aan jou.

 • Tijdens je werkzaamheden kan je de juiste diagnose maken, verbeteringen voorstellen en alles terug samenbouwen volgens de regels van de kunst.

 • Om je collega's te helpen bij toekomstige interventies maak je een duidelijk en volledig rapport van je werkzaamheden. De bestaande rapporten kan je achteraf terugvinden in Sharepoint en de wisselstukken zijn terug te vinden in SAP.

 • Om dit alles in goede banen te leiden maak je vakkundig en veilig gebruik van de nodige hulpmiddelen zoals een heftruck en hoogwerker.


Dan maken we graag kennis:

 • Je beschikt over een technisch diploma op TSO niveau (mechanica / electro-mechanica /...), bij voorkeur aangevuld met enkele jaren ervaring in een onderhoudsafdeling.

 • We werken op een chemische site waar veiligheid een absolute prioriteit is, we rekenen hiervoor op het engagement en de inzet van elke medewerker.

 • Leergierigheid is een basisvereiste om te slagen in deze job.

 • Je hebt geen hoogtevrees.

 • Je kan goed overweg met courante PC toepassingen.

WELKOM BIJ EASTMAN!

 • Je komt terecht in een financieel gezonde internationale onderneming die bruist van de enthousiaste collega's waar zelfstandigheid en persoonlijke groei sterk aangemoedigd worden.

 • Een mooi salarispakket is de kroon op het werk. De leuke collega's krijg je er gratis bij.

 • We investeren graag in onze mensen en bieden diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz