Storingstechnieker

in Hooglede

Solliciteer eenvoudig in enkele seconden via de button "solliciteren".

CV niet bij de hand? Geen erg, we contacteren je om alles even te overlopen!

Puur HR is geen selectiekantoor. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten. Jobs met vast contract onbepaalde duur.

http://www.puurhr.be

Storingstechnieker

Hou je van technische problemen oplossen? Wil je werken in één van de modernste productieomgevingen van Europa? Dan is de vacature als storingstechnieker bij Soenen Golfkarton te Hooglede iets voor jou.

Je komt terecht binnen een moderne en volledig geautomatiseerde productieomgeving waar je technische interventies uit voert aan complexe machinelijnen. De dagelijkse uitdaging om de stilstanden te beperken is het ultieme streefdoel.

Samen met je collega’s ben je ervoor verantwoordelijk dat onze machines zo snel mogelijk terug draaien bij een panne. Als storingstechnieker ben je in staat om elektrische of mechanische problemen op te sporen. Je analyseert het probleem en zorgt voor een duurzame oplossing. Je rapporteert de panne in ons werkorder systeem en communiceert de oplossing naar de betrokken machine operatoren.

Daarnaast zal je ook instaan voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark met als doel de beschikbaarheid van de installaties optimaal te houden.

Je hebt kennis van PLC systemen en kan elektrische en mechanische storingen detecteren en oplossen. Motoren AC/DC, sensoren, frequentieregelaars, netwerk- en bus systemen, diodes en condensatoren zijn jou niet vreemd.

Onze toekomstige storingstechnieker kan plan lezen en elektrische schema’s interpreteren. Je stelt de nodige prioriteiten op vlak van de interventies maar volgt daarnaast ook de dagelijkse actielijst (opvolgen smeerplan, voorbereiden geplande interventies, visueel overlopen machines enz…). Naast de elektrische problemen ben je ook in staat om hydraulische en pneumatische problemen te identificeren en op te lossen. Je rapporteert correct aan de verantwoordelijke en zorgt ook voor het bijhouden van de documentatie in de bibliotheek. Na inloopperiode ken je de functionaliteit, bediening, afregeling en het instellen van de diverse machines.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Bachelor denkniveau elektromechanica met focus op industriële elektriciteit of gelijkwaardig door eerdere ervaringen.

  • Ervaring binnen een industriële omgeving is mooi meegenomen

  • Je hebt een goede kennis Nederlands en/of Engels

  • Je werkt in een wisselend 2 ploegen systeem

  • Je houdt het hoofd koel bij een plotselinge panne.

  • Veiligheid is voor jou een prioriteit en kwaliteit een doel. Je bent iemand die gestructureerd en georganiseerd werkt.

  • Je kan zowel in team als zelfstandig de nodige taken uitvoeren.

  • Je hebt technisch inzicht (elektrisch en mechanisch) en sterke interesse in automatisering (geen programmatie).

Twijfel? Stuur ons een mail met al jouw kwaliteiten en dan bespreken we dit zo snel mogelijk. 

We hebben jou ook heel wat te bieden:

Je komt terecht in een dynamische familiale onderneming in volle expansie met één van de modernste productie-installaties in Europa.

We voorzien een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Als kers op de taart kan je genieten van een team van ervaren, gemotiveerde collega's.

Daarnaast zal men bij opstart grondige en interne opleidingen voorzien.

Makkelijke bereikbaarheid (Hooglede) met ruime parkeermogelijkheden en moderne voorzieningen.

Waarom werken voor Soenen Golfkarton? Als je iemand bent die van afwisseling houdt en technische uitdagingen nodig heeft, dan ben je hier ongetwijfeld op de beste plaats.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier