Technisch Account Manager

in Gent

Solliciteer eenvoudig in enkele seconden via de button "solliciteren".

CV niet bij de hand? Geen erg, we contacteren je om alles even te overlopen!

Puur HR is geen selectiekantoor. Wij werken rechtstreeks voor onze klanten. Jobs met vast contract onbepaalde duur.

http://www.puurhr.be

Gebeten om een klantenrelatie te onderhouden en een sterke technische affiniteit?

Zoek niet langer want bij Intercarro kan je aan de slag als technisch account manager regio Vlaanderen in een fijne werkomgeving, benieuwd?

Na meer dan 3 decennia is Intercarro ontegensprekelijke dé trendsetter voor tegels en parket. Met maar liefst 6 toonzalen in België blijft Intercarro één van de grootste aanbieders voor vloer- en wandbekleding. Intercarro biedt sterke kwalitatieve tegelmaterialen (lijmen, voegen, siliconen) de B2B markt.

Concreet zijn we op zoek naar een technisch account manager voor de regio Oost en West Vlaanderen met enerzijds een prospectierol en anderzijds beheren van klantenportefeuille.

Als technisch account manager ben je naast technisch ook commercieel aangelegd. Je gaat langs bij onze klanten (B2B) en geeft hen advies over ons ruim productengamma. Je begeleidt de klant naar de meest optimale keuze door je technische deskundigheid. Je weet een antwoord te geven op de nodige technische vragen van onze klanten. Daardoor zorg je voor sterke relatieopbouw met onze klanten. Naast je klantvriendelijkheid en technische aanleg heb je ook een commercieel talent en weet je nieuwe klanten op te sporen en te overtuigen.

De klanten kunnen variëren van vloerders tot bouwbedrijven.

Kortom een boeiende technische functie in combinatie met je communicatieve en commerciële talenten bij een familiale KMO binnen de tegelbranche!

Wat wordt er van jou verwacht?

Als technisch account manager ben je commercieel aangelegd en bezit je een eerste technische affiniteit.

Technische affiniteit is mogelijk door diploma (bijvoorbeeld bachelor bouwkunde) maar ook een eerdere technische studie met relevante commerciële werkervaring is mogelijk. Heb je een sterke technische affiniteit door regelmatig zelf te bouwen/verbouwen? Dat kan ook!

We zijn op zoek naar een minimum bachelor denkniveau. Let wel, dit kan gelijkgesteld worden door relevante ervaring.

Je ziet geen problemen maar opportuniteiten.

Je bent administratief sterk en hebt een eerste kennis van MS office programma's.

De regio Oost en West Vlaanderen is haalbaar. Soms zal je ook op de hoofdzetel in Groot-Bijgaarden worden verwacht.

We herkennen spontaniteit, vriendelijkheid en klantgerichtheid in je persoonlijkheid.

Je spreekt zeer goed het Nederlands en een basiskennis Frans is een sterke troef.

Wat bieden wij jou aan?

We zijn best fier wat we jou kunnen bieden als technisch account manager bij Intercarro. Allereerst kom je terecht in een sterk groeiend en stabiel bedrijf.

Een zeer aantrekkelijk salarispakket op basis van je ervaring/vaardigheden aangevuld met een hospitalisatieverzekering. Een mooie vakantieregeling met 12 extra dagen bovenop je wettelijke 20 dagen.

Je krijgt een leuke bedrijfswagen met tankkaart.

Een flexibel uurrooster.

Talrijke opleidingsmogelijkheden.

Een leuk team die je hartverwarmend zal ontvangen met de nodige aandacht voor teamsfeer. Een leuke after-work of drink met de collega’s? Het behoort tot de mogelijkheden.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier