Technisch tekenaar Industriebouw Tekla

in Kortrijk

Welkom bij de jobsite van PUUR HR. Wij zijn freelance recruiters die rechtstreeks in opdracht van bedrijven werken. Je hebt de garantie op onmiddellijke vaste indiensttreding. Wij zijn geen interim- noch selectiekantoor, wij werken als het verlengstuk van de HR afdeling van een bedrijf.

Naar ervaring toe zijn wij allemaal Senior profielen met elk meer dan 10 jaar ervaring.

http://www.puurhr.be

Technisch tekenaar Industriebouw

Wij werven een technisch tekenaar aan voor Bosschaert NV.

Zijn zijn een familiaal aannemersbedrijf te Kortrijk dat gekend staat voor de knowhow in gespecialiseerde grond- en afbraakwerken en sloopactiviteiten en ondertussen ontwikkelden zich in de loop der jaren een aantal nevenactiviteiten, waaronder een mooi aanbod van recuperatiestenen.
Heel recent werd ook beslist om als KMO verdere groei te voorzien in de aannemingswerken en industriebouw.
Voor die laatste activiteit, zijn we op zoek naar een technisch tekenaar in het programma Tekla. Dit voor een fulltime functie, vast contract onbepaalde duur.

Als technisch tekenaar ondersteun je de afdeling industriebouw.
Tot het takenpakket behoort:

 • het uittekenen van industriegebouwen in Tekla (3D)

 • ondersteuning bieden aan de verkoop

 • ga je opmeten indien nodig

 • help je mee op projectontwikkeling

 • teken je ook af en toe in Autocad (2D).


  Als ervaren technisch tekenaar kent dit uiteraard geen geheimen voor u, en daarnaast werk je op een nauwgezette, gestructureerde manier jouw plannen af.

Wie ben jij als technisch tekenaar?

 • Je beschikt minimum over een A2 diploma Bouw en bent daarenboven in het bezit van een AUTOCAD-attest.

 • Een absolute must is dat je kennis hebt van Tekla.

 • Je kent de tekenkundige normen van de bouw en je voelt je goed in een familiebedrijf met ambitie.

 • Je zoekt bewust variatie in een job en houdt van een fijne werksfeer, want ook daar streven we naar bij Bosschaert.

 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans en werkt vlot met MS Office.

 • Pluspunten, waarover je mogelijk beschikt: kennis van Pythagoras.

 • Je hebt reeds een relevante ervaring, waardoor je perfect zelfstandig kan werken.

Wat bieden wij jou?

Kom terecht in een warm bedrijf met familiaal karakter, waar een goeie werksfeer een must moet zijn voor de medewerkers.
Daarenboven is Bosschaert een dynamisch en financieel gezond bedrijf waar je kan rekenen op werkzekerheid en stabiliteit.
Uiteraard wordt jou een fulltime functie, vast contract van onbepaalde duur, aangeboden met een marktconform salaris en extralegale voordelen.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz