Vacature : poetsen mobiele ploeg Ieper/Brugge

in Brugge

Welkom bij de jobsite van PUUR HR. Wij zijn freelance recruiters die rechtstreeks in opdracht van bedrijven werken. Je hebt de garantie op onmiddellijke vaste indiensttreding. Wij zijn geen interim- noch selectiekantoor, wij werken als het verlengstuk van de HR afdeling van een bedrijf.

Naar ervaring toe zijn wij allemaal Senior profielen met elk meer dan 10 jaar ervaring.

http://www.puurhr.be

Vacature deeltijds poetsen bij bedrijven (20-30 uur)

Entrio zoekt door hun sterke groei een nieuwe collega om te poetsen in onze mobiele ploeg bij bedrijven. Als poetsmedewerker bij Entrio kom je terecht in een bedrijf met een persoonlijke aanpak. Afhankelijk van je beschikbaarheid zal je tussen de 20 en 30 uren per week werken.

Je staat in voor het poetsen van de kantoren van bedrijven bij onze verschillende klanten. Geen enkele dag is dezelfde want door te werken in de mobiele ploeg kom je bij verschillende bedrijven terecht. Een nieuwe klant? Ja, we vertrouwen op je schoonmaak-talent om deze tevreden te stellen.

Heb je het volledig naar je zin bij Entrio? Waarom niet je kennis doorgeven aan nieuwe collega’s? Het kan allemaal!

Je zal het wel merken dat poetsen bij Entrio je geen enkel moment zal vervelen.

Regio - Ieper.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een leuke collega maar je bent best wel een vroege vogel. Opstarten om 6 uur ’s ochtends is immers geen uitzondering. Je bent wel vroeg thuis om van het goede weer te genieten of de kinderen af te halen aan de schoolpoort.

Poetsen in onze mobiele ploeg zorgt voor veel variatie want je ontdekt vele nieuwe bedrijven – je bent dus best geen gewoontedier en je ziet wel wat de week brengt.

Ervaring in de schoonmaak? Leuk maar het is géén must. We voorzien opleiding waar nodig.

Ohja dit nog, onze poetsmedewerkers hebben graag een collega met een tof humeur want dat maakt werken gewoonweg véél leuker!

In het bezit van rijbewijs B. Woonachtig in de grote regio Brugge - Torhout - Oostende.

Je kan 20 à 30 uren werken per week.

Entrio - meer als een werkgever.

Een mooi loon van €13,57 per uur én diverse nettovergoedingen. Op termijn kan je je verplaatsen tijdens de werkuren met bedrijfscamionette.

Opleiding en begeleiding zijn zeker aanwezig!

Vooral een leuke werkgever met zekerheid op werken en aandacht en respect voor je als één van onze medewerkers.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz