Vertegenwoordiger

in Hasselt

Welkom bij de jobsite van PUUR HR. Wij zijn freelance recruiters die rechtstreeks in opdracht van bedrijven werken. Je hebt de garantie op onmiddellijke vaste indiensttreding. Wij zijn geen interim- noch selectiekantoor, wij werken als het verlengstuk van de HR afdeling van een bedrijf.

Naar ervaring toe zijn wij allemaal Senior profielen met elk meer dan 10 jaar ervaring.

http://www.puurhr.be

Op zoek naar een vertegenwoordiger...

Als vertegenwoordiger bij Fermette, krijg je direct een vast contract onbepaalde duur. Vanuit je passie voor je vak en als échte relatiebouwer bouw je een vertrouwensband op met onze klanten. Je analyseert de behoeften van de klant en kan hem de juiste adviezen formuleren. Je volgt de bestaande klantenportefeuille nauwgezet op, verder werk je een prospectieplan uit en zal je dit correct opvolgen.

Wat heeft een vertegenwoordiger bij Fermette in zijn/haar mars?

  • Je hebt relevante ervaring in de B2B verkoop

  • Een goede kennis Nederlands en Engels is noodzakelijk

  • Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden en neemt graag initiatief

  • Je bent uiteraard dynamisch, klantgericht en commercieel ingesteld

What's in it for you?

- Bij Fermette Food Group kom je terecht in een dynamische, sterk groeiende en familiale omgeving. Je wordt omringd door ondernemende collega’s met een passie voor hun vak als vertegenwoordiger.

- Je werkt 39u / week en ontvangt naast de 20 wettelijke vakantiedagen 6 bijkomende ADV dagen

- Tewerkstelling regio Antwerpen.

- Tweewekelijks neem je deel aan de commerciële meeting op onze hoofdzetel in Oostende. Hier zal je naast af en toe een lekkernij te proeven heel veel kennis en ervaring kunnen delen met jouw andere collega vertegenwoordigers.

- We voorzien voor jou uiteraard een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz